EASE.DK

Sourcing og produktion

Vi har et kvalitetsbevidst netværk i Asien

Vores 9 års erfaring med sourcing og produktion i Asien, har givet EASE.DK et stærkt netværk af fabrikker og samarbejdspartnere, som alle har den rette indstilling til kvalitet og leveringssikkerhed. Blandt andet er alle fabrikker besøgt og godkendt i overensstemmelse med vores interne Code of Conduct og i henhold til BSCI/SA8000.

Ved at benytte vores DDP-løsning (Delivery-Duty-Paid), tager vi ansvaret for leverancen helt frem til slutdestinationen, og giver dermed vores kunder mulighed for at spare tid og ressourcer på besværlig logistik. Størstedelen af vores kunder nyder efterhånden godt af denne service.

Garanti for ensartet koncept – hver gang

Vores fabriksportefølje består af et godt og varieret mix af fabrikker og specialer. Dette sikrer os, samlet set, det udvalg af kompetencer, som der skal til, for at levere et komplet tøjkoncept, bestående af mange forskellige dele.

Vi er din garanti for, at du altid får et ensartet koncept, som i kvalitet og udseende giver indtryk af samme oprindelsessted. For at sikre dette, har vi blandt andet udviklet et særligt referencesystem, når det kommer til godkendelse af kvaliteter og match af farver. Alle produktioner og metervarer undergår løbende in-line kvalitetskontrol og slutinspektion jf. AQL 2,4.

Få nyskabende idéer til din næste kollektion og en
partner, der kan realisere den for dig.
Ring +45 96 60 43 55