EASE.DK

Profil

Private label er vores DNA

Alt vores kunder behøver at gøre er, at aflevere nogle få retningslinjer til et koncept og få en komplet kollektion retur. Her har vi så sørget for alt fra idé, udvikling, sourcing, produktion, logistik, butikskoncept og emballage. At gøre det nemt for vores kunder, har været vores klare vision siden etableringen i 2006; Deraf navnet EASE.DK.

En kollektion eller et koncept består typisk af produkter fra flere forskellige fabrikker. Med vores erfaring og sikre projektstyring sørger vi for, at du altid får et ensartet koncept, som i kvalitet og udseende, giver indtryk af at komme fra samme oprindelsessted.

Vores kunder må gerne få lidt mere, end de forventer. Derfor er det vores ambition, altid at gøre det ekstra, som løfter resultatet op over det ordinære. Det kan være fremskaffelse af specielle tekstiler, idéer til en spændende detalje eller levering med meget korte responstider.

Vi udvikler gerne koncepter under kundens eget brand eller skaber en komplet brandingprofil under et nyt mærke eller som private label. Vi tilbyder ligeledes vores kunder at anvende et af vores eksisterende inhouse-brands.

EASE.DK er ejet af Thygesen Textile Solution og er dermed en del af Thygesen Textile Group, som tæller mere end 11 virksomheder og beskæftiger ca. 570 medarbejdere. Se ejerforhold.

I 2014 overgik det fulde ejerskab til Thygesen Textile Solution, for at sikre en ambitiøs vækststrategi, samt at udnytte synergien fra de øvrige virksomheder i Thygesen Textile Solution.

Få nyskabende idéer til din næste kollektion og en
partner, der kan realisere den for dig.
Ring +45 96 60 43 55